Workshops

Op de hoogte blijven van nieuwe workshops? Meld je aan voor mijn nieuwbrief.

Dagworkshop – Veluwe (Nederland)

Tekenen op de Veluwe

Misschien weet je al hoe je moet kijken en hoe je dat nabootst door te tekenen, maar hoe ervaar je een landschap op papier?
In deze workshop leer je een praktische basis om een landschap vast te leggen door te tekenen: wat perspectief en compositie doet, toepassen van verschillende technieken en hoe je kleur gebruikt. Daarna leer ik je om een switch te maken en het landschap op gevoel te tekenen.

Art retreat – Duitsland

Terugkomen bij je creatieve zelf

Tijdens deze 3-daagse retraite in de Duitse Eifel ga je met Marloes De Vries al wandelend, schrijvend en tekenend onderzoeken waar je gelukkig van wordt op creatief vlak. Met oefeningen in het loslaten van perfectionisme en beter voelen en minder denken, ga je je creatieve zelf (die onder een laag verwachtingen en moetjes begraven lag) weer naar boven halen.

Vanaf €970 (excl. BTW)

Online class

Nieuwsbrieven voor (beeld)makers

Hoe begin je een nieuwsbrief? Hoe krijg je mensen zover dat ze zich inschrijven voor je nieuwsbrief? En waarover moet je schrijven? In deze online class, met 2 uur aan video, leg ik dat uit. Inclusief werkboek van 15 pagina’s.

€55 (incl. 21% BTW)

Online class

Newsletters for artist and creatives

How do you start a newsletter? How do you get people to subscribe to your newsletter? And what should you write about? In this online class, with 2 hours of video, I explain how I did this. Includes 15-page workbook.

€55 (incl. 21% VAT)

Ontvang een

Briefje van Marloes

Op de hoogte blijven van workshops en events, én elke maand inspiratie ontvangen in je mail? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

Thank you for subscribing!