Persbericht/perskit Volwassen worden is optioneel

Marloes de Vries kan als geen ander de strubbelingen van het leven in een stripje vatten. Volwassen worden is optioneel is een bundel van meer dan 100 herkenbare stripjes voor iedereen die technisch gezien al volwassen is maar daar eigenlijk lak aan heeft.

Wat als je leeftijdstechnisch wel volwassen bent, maar daar lak aan hebt? Wat als iedereen om je heen baby’s krijgt, en jij amper een vetplantje in leven kunt houden? Wat als jij auto’s mag besturen, maar er liever eentje van Lego bouwt? In Volwassen worden is optioneel laat Marloes de Vries zien dat volwassen worden is wat je er zelf van maakt.

Marloes de Vries
Marloes de Vries tekent en schrijft al sinds ze klein is, en heeft er haar werk van gemaakt. Na vele boeken van anderen te hebben geïllustreerd is Volwassen worden is optioneel het eerste boek dat geheel van haar hand is.
Marloes heeft meer dan 107.000 volgers op Instagram en tekent wekelijks strips voor Tina en Flair. Naast strips illustreert ze boeken en schrijft ze artikelen voor magazines als Flow en Charlie. 

Links
Instagram: instagram.com/marloesdevee
Gesigneerde boeken: marloesdevries.com/shop

Interviews/artikelen
Marloes is beschikbaar voor interviews!
Contact met Fleur (uitgeverij Blossom Books): fleur@blossombooks.nl of bellen naar: +31 (0) 30 20 80 994
Contact met Marloes: hello@marloesdevries.com of bellen naar: +31 6 50 62 33 73

[lab_button href=”https://drive.google.com/file/d/1Vh83k5Hkhy5qP9PynpYDZpOyHvB-fv6n/view?usp=sharing” size=”small” new_window=”on”]Download beeldmateriaal[/lab_button]

 

Auteursfoto’s door Angelica Vis (altijd plaatsen met credit)

 

 

Save