Gezocht: studiohulp

Genoeg aanmeldingen, reageren is niet meer nodig.

Ik zoek iemand die mij (illustrator/auteur/kunstenaar, lees hier meer) in eerste instantie 1 dag in november (15, 16 of 17 november) wil helpen met prints en kalenders inpakken en versturen.

Mocht het ons beiden bevallen, dan zou ik graag vaker samenwerken in het nieuwe jaar, op freelance basis. Ik zoek daarom iemand die vaker achter de schermen mee wil helpen.

Ben jij iemand die:
– minimaal 18 jaar is?
– sowieso één dag in november naar Capelle a/d IJssel wil komen?
– met wat uitleg een online shop kan hanteren?
– zelfstandig en zorgvuldig kan werken?
– dit vaker zou willen doen als het bevalt?

Leerzaam voor beginnende illustratoren/creatieven
Door in mijn studio te helpen, zie je hoe het achter de schermen werkt bij een kunstenaar/illustrator: wat er komt kijken bij het runnen van een shop en het verkopen van kunst. Leerzaam als je zelf de stap naar het verkopen van je eigen werk wilt zetten. Maar ook gewoon fijn om wat bij te verdienen. Zie het als een betaalde stage!

Vergoeding

N.o.t.k.: ik hoor graag wat jouw (uur)tarief is voor deze werkzaamheden, inclusief reiskosten naar Capelle aan den IJssel. Het gaat om ongeveer 5 à 6 uur. Lunch/thee/koffie verzorg ik.

Aanvulling: het gaat om eenvoudig inpakwerk met je handen. Deze oproep is heel geschikt voor iemand die in het beginstadium van haar/zijn/hun carrière staat: je verdient wat bij en je krijgt een kijkje achter de schermen zodat je handvatten krijgt voor je eigen onderneming. Maar ook als je geen illustratie/kunst-carrière ambieert en je wat wilt bijverdienen, ben je van harte welkom.

Taken

Bestellingen inpakken en versturen
Ik verkoop schilderijen, kalenders en kunstprints. Vanuit Capelle aan den IJssel moeten deze zorgvuldig ingepakt en verstuurd worden. Het is pré als je een rijbewijs hebt, zodat je deze naar een postpunt kunt brengen. De auto stel ik hiervoor beschikbaar.

Orders verwerken via online shop
Voor mijn shop gebruik ik Woocommerce. Het is geen complex systeem: ik kan je uitleggen hoe je orders verwerkt. Het is handig als je (web)technisch bent aangelegd, en dat je overzicht kunt behouden: de orders moeten namelijk naar de juiste personen worden verstuurd.

Zelfstandig werken
Ik ben er die dag zelf en help je natuurlijk op weg. Voor vragen ben ik in de buurt, maar ik waardeer het als je zelfstandig kunt werken en denken.

Vaker helpen
In november kunnen we kijken of het ons beiden bevalt. Zo ja, dan zou ik graag vaker met je samenwerken op freelance basis. Mocht je dit slechts eenmalig willen/kunnen doen, dan is reageren op deze oproep niet nodig.

Ik heb voldoende reacties mogen ontvangen, aanmelden is niet meer nodig.