Een jaar met Wifi

Opdrachtgever: Davidsfonds

Een boek met onzettende grappige avonturen, gebaseerd op echte mensen bijna echte feiten. De illustraties moesten humor tonen, met af en toe tekstballonnetjes zoals in strips.

Ook het ontwerp van de cover heb ik gedaan, omdat ik het ontwerpen van boekcovers eigenlijk het leukst vind. Als ontwerper en illustrator kon ik spelen met de typografie en deze samen met de illustraties tot één geheel vormen. Met een hapje van Wifi uit de band!

‘Een jaar met Wifi’ is een boek met 25 grappige, vertederende kortverhaaltjes over Wifi in 2020, om voor te lezen of zelf te lezen vanaf 7 jaar. Want in een jaar waarin de hele wereld op slot ging, werd pas echt duidelijk hoe onmisbaar Wifi was.

Dit is Wifi. Onmisbaar én harig, want Wifi is een hond. Een echte hond. Wifi komt uit Nederland, maar hij woont in een Belgisch gezin. Dat zorgt voor heel wat misverstanden, want Wifi begrijpt geen ‘Belgisch’. Hij begrijpt ook niet dat hij niet binnen mag plassen, dat je geld niet mag opeten én dat je geen BH’s aan de burgemeester mag geven.

Alle hoofdstuktitels heb ik met de hand geschreven, om het speels te houden. Ook de inhoudsopgave is geheel met de hand.

← TERUG NAAR PORTFOLIO

You might also like