Mentor voor illustratoren en andere beeldmakers

1-op-1 gesprek

Wil je graag dat een ervaren ondernemer (dat ben ik!) een blik werpt op je portfolio/werk, of wil je overleggen over een contract dat je hebt ontvangen van een uitgever, hoe je zakelijks iets aan moet pakken, hulp bij je marketing, of iets anders? Ik help je graag (mits mijn agenda het toelaat). Je kunt een Zoom-sessie boeken vanaf één uur à €175 excl. BTW. Mail me hieronder met je hulpvraag.

Mentortraject

Al jaren help ik met veel zorg en aandacht andere illustratoren en beeldmakers. Hoe je als ondernemer een duurzame carrière opbouwt, marketing doet op een manier die bij jou past, een portfolio samenstelt, hoe contracten werken, advies voor werken in opdracht, en meer.
Ik ben je sparringspartner, waarbij we samen uitzoeken wat het beste bij jou past. Zowel zakelijk als op artistiek gebied.

In ontwikkeling
Momenteel ben ik bezig om het traject vorm te geven. Heb je interesse en wil je de relevante informatie niet missen? Zet jezelf dan hieronder op de e-maillijst en ontvang informatie zodra deze beschikbaar is.

Testimonials

“Als cadeau voor mijn 10-jarig bestaan als illustrator gaf ik mezelf een 1-op1-sessie met Marloes. Ik wilde deze twee uur gebruiken om onderwerpen als klantcontact, het maken van offertes, werken met licenties en het proces van het ontvangen van een opdracht tot het afleveren van het ‘product’ eens onder de loep te nemen. Marloes vertelt vol enthousiasme over hoe zij deze dingen aanvangt, is persoonlijk, open en stelt zich kwetsbaar op en ze heeft mooie en overzichtelijke voorbeelden waar ik veel aan heb voor mijn komende opdrachten voor grotere klanten. Het was een heel fijn en leerzaam gesprek, de tijd vloog voorbij!” Joska – Joskaasworst

“Na een 1-op-1 sessie ging ik met veel energie het weekend in. Ontzettend fijn om verschillende onderwerpen in de creatieve branche met Marloes te bespreken. Ze is ’to the point’ en denkt graag op een creatieve manier met je mee! Ik heb aan dit uur veel gehad om nieuwe stappen te zetten in mijn creatieve onderneming. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel Marloes!’’ Vera – Studio Pluum

Andere hulp nodig?

Liever een (zakelijke) workshop of een tutorial volgen, of andere vragen? Kijk hier wat ik je kan bieden.

Ontvang een

Briefje van Marloes

Op de hoogte blijven van workshops en events, én elke maand inspiratie ontvangen in je mail? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

Thank you for subscribing!