Hulp voor illustratoren

Mentortraject

Al jaren help ik met veel zorg en aandacht andere illustratoren en kunstenaars met hun praktijk. Voornamelijk hoe je als ondernemer een duurzame carrière opbouwt, hoe je marketing doet op een manier die bij jou past, een portfolio samenstelt, hoe contracten werken, advies voor werken in opdracht, en meer.
Ik ben je sparringspartner, waarbij we samen uitzoeken wat het beste bij jou past. Zowel zakelijk als op artistiek gebied.

Vanaf februari 2023 plekken beschikbaar
Momenteel ben ik bezig om het traject vorm te geven. Heb je interesse en wil je de relevante informatie niet missen? Zet jezelf dan hieronder op de e-maillijst en ontvang in 2023 meer informatie.

Eenmalig gesprek

Wil je graag dat een ervaren illustrator (dat ben ik!) een blik werpt op je portfolio/werk, of wil je overleggen over een contract dat je hebt ontvangen van een uitgever, hoe je zakelijks iets aan moet pakken, hulp bij je marketing, of iets anders? Ik help je graag! Mijn uurtarief voor advies en consultancy is €150 excl. BTW (vanaf 1 uur). Mail me hieronder met je hulpvraag.

Workshops en lezingen

Sinds 15 jaar geef ik workshops, masterclasses en talks op het gebied van illustratie, tekenen en freelancen. Op het moment staat er geen gepland in de agenda, maar schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden.

Wil je mij inhuren als docent of spreker, lees hier dan meer of neem direct contact met me op.

Ontvang een

Briefje van Marloes

Op de hoogte blijven van workshops en events, én elke maand inspiratie ontvangen in je mail? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

Thanks for subscribing! Check your inbox for the first mail.