Marloes De Vries door Marleen Annema

Credits

Website ontwerp: Carlotte / Behold
Portretten van Marloes: Marleen Annema
Overige fotografie en video: Marloes De Vries
Teksten: Marloes De Vries
Illustraties: Marloes De Vries

Disclaimer

Door marloesdevries.com te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer. Onderstaand is van toepassing op de gehele website.

Op de inhoud van de website berust auteursrecht die toekomt aan Marloes De Vries. De inhoud is door haar geschreven en de foto’s zijn door haar gemaakt, tenzij anders is aangegeven. Het misbruiken of gebruiken van de beelden of tekst is wettelijk niet toegestaan en er zullen stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt. Wil je toch beeldmateriaal of tekst gebruiken, neem dan vooraf contact op om toestemming te vragen.

Marloesdevries.com wordt met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat het blog of andere pagina’s feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van het blog en de website kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Hoewel we ons best hebben gedaan om de marloesdevries.com zo geschikt mogelijk te maken voor veel verschillende apparaten en browsers, is het desondanks mogelijk dat de website er op sommige apparaten of browsers niet helemaal uitziet zoals bedoeld. Indien u dit stoort, vragen wij u vriendelijk om de website op een apparaat te bekijken.

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer op deze pagina.