Workshops & Events

Events

Exhibition | Taking part in ‘You lifted my spirits’ exhibion at CBK in Emmen (NL) | From July 8 – September 17, 2017

Workshops

Every once in a while I teach workshops about illustration and techniques. Below you can find workshops taught in my own studio, or workshops in collaboration with others. Please note that all workshops take place in the Netherlands or Belgium. The main language is Dutch, but I can translate bit and pieces to English, if required.

Workshop Instagram

Op al mijn workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshops van toepassing. Lees deze alsjeblieft voordat je je aanmeldt. Als je je aanmeldt voor één van mijn workshops, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

Toekomstige workshops
Alle workshops die gepland staan, vind je op deze pagina. Via Facebook en mijn nieuwsbrief kondig ik alle nieuwe workshops aan.
Wil je op de hoogte gesteld worden van nieuwe workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ontvang de nieuwsbrief

E-mail adres:

 

 

 Heel vervelend, maar helaas is het pand niet langer rolstoel-toegankelijk. De lift is kapot en de eigenaar wil/kan het niet repareren. Excuses daarvoor!

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn deze workshops?
Voor iedereen die wat meer creativiteit wenst in zijn/haar leven. Bij de informatie over de workshops staat wat uitgebreider beschreven voor wie de workshop is, aangezien dat per workshop verschilt.
De workshop die ik wil volgen is vol. Wat nu?
Ik maak altijd een reservelijst. Stuur mij een mail op welke reservelijst je wilt, en zodra er iemand anders afvalt, neem ik in volgorde contact op met de mensen op de reservelijst.  
Ik heb me aangemeld. En nu?
Je ontvangt automatisch een mail in je inbox over de betaling en afhandeling. Zodra je betaald hebt, is je aanmelding bevestigd. Je ontvangt ongeveer 2 weken voor aanvang van de workshop een mail met verdere details.
Waar worden de workshops gehouden?
Tenzij anders aangegeven, worden de workshops gehouden in mijn eigen studio in Rotterdam, direct naast het centraal station (niet meer dan 5 minuten lopen).
Waar kan ik het beste parkeren?
Ik raad aan om met het openbaar vervoer te komen, maar mocht je met de auto komen, dan kun je het beste bij het Groothandelsgebouw parkeren. Voor meer informatie, klik hier.
Ik zou graag één van jouw workshops volgen om deze workshop daarna zelf te geven. Kan dat?
Nee, dat mag niet. Al mijn workshops zijn auteursrechtelijk beschermd. Meer daarover lees je in de Algemene Voorwaarden Workshops.   
Wanneer kom je workshops geven in mijn woonplaats/buurt?
Af en toe geef ik ook een workshop op andere locaties. Zie hierboven waar en wanneer deze workshops zijn! De rest van de workshops zijn in mijn eigen studio in Rotterdam.
Kan ik je workshops ook online volgen?
Op dit moment nog niet, maar er is een class in de maak i.s.m. Sketchbook Skool.  
Ik wil graag een privé-workshop boeken, is dat mogelijk?
Momenteel is dat niet mogelijk.
Ik heb me opgegeven voor de workshop, maar moet afzeggen. Wat nu?
Lees in de Algemene Voorwaarden Workshops hoe en wat.
 
 

Alle foto’s die je ziet op mijn website zijn door mij (Marloes De Vries) gemaakt, tenzij anders vermeld. Op alle foto’s berust copyright en mogen niet gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save