Workshops

Als illustrator en kunstenaar ben ik gespecialiseerd in illustratie, creatieve denkprocessen en hand lettering.
Ik geef workshop in deze, of combinaties van deze vaardigheden in mijn studio in Rotterdam.

Workshops op andere locaties

5 maart 2017 Tekst & illustreren combineren, i.s.m. Marion Mencke in Noord-Sleen (NL) / meer details en aanmelden
23 april 2017 Hand lettering, i.s.m. Het Atelier van Eva V in Antwerpen (BE) / meer details en aanmelden

Nieuwe workshops

Nieuwe workshops worden meteen geplaatst op deze pagina, en ik kondig ze aan via Facebook en mijn nieuwsbrief. Wil je dus op de hoogte blijven van nieuwe workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Is de workshop van jouw keuze uitverkocht/vol? Dan is het mogelijk om op de reservelijst te komen (zie workshop pagina’s). Schrijf je ook gerust in voor de nieuwsbrief voor nieuwe workshop-data.

Tot juni 2017 plan ik geen externe workshops. Tot die tijd zit ik vol en zullen er enkel workshops in mijn eigen studio zijn. Bedankt voor uw begrip!

 

Meer vragen? Check eerst de veelgestelde vragen onderaan de pagina, of mijn FAQ!

Ontvang de nieuwsbrief

E-mail adres:

 

 

 

 

Alle foto’s die je ziet op mijn website zijn door mij (Marloes De Vries) gemaakt, tenzij anders vermeld. Op alle foto’s berust copyright en mogen niet gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming.

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn deze workshops?
Voor iedereen die wat meer creativiteit wenst in zijn/haar leven. Bij de informatie over de workshops staat wat uitgebreider beschreven voor wie de workshop is, aangezien dat per workshop verschilt.
De workshop die ik wil volgen is vol/niet beschikbaar. Wat nu?
Je kunt je inschrijven voor mijn nieuwsbrief voor nieuwe data (zie hierboven). Je ontvangt dan een email als er nieuwe workshops zijn.
Ik heb het inschrijfformulier ingevuld. En nu?
Je ontvangt automatisch een mail in je inbox over de betaling en afhandeling. Zodra je betaald hebt, is je aanmelding bevestigd. Je ontvangt ongeveer 2 weken voor aanvang van de workshop een mail met verdere details.
Waar worden de workshops gehouden?
Tenzij anders aangegeven, worden de workshops gehouden in mijn eigen studio in Rotterdam, direct naast het centraal station (niet meer dan 5 minuten lopen).
Waar kan ik het beste parkeren?
Het is het handigst om met het openbaar vervoer te komen, omdat mijn studio nogal centraal ligt. Daardoor is parkeren vrij lastig en nogal duur. Je kunt het beste een P+R zoeken, mocht je toch een deel met de auto willen afleggen.
Wanneer kom je workshops geven in mijn woonplaats/buurt?
De illustratie dagcursus wordt momenteel alleen gehouden in mijn studio, omdat er heel veel materialen gebruikt worden, en ik deze simpelweg niet kan meenemen naar andere locaties. Daarvoor heb ik namelijk minimaal drie grote koffers voor nodig 🙂 De kortere workshops zijn wel beschikbaar op andere locaties. Zie hierboven waar en wanneer deze workshops zijn! 
Ik wil graag een privé-workshop boeken, is dat mogelijk?
In juni kan ik een privé-workshop geven. Mocht je dat interessant lijken, neem dan contact met mij op.
Ik heb me opgegeven voor de workshop, maar moet afzeggen. Wat nu?
Lees in de Algemene Voorwaarden Workshops hoe en wat.

Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshops van toepassing. Bij het opgeven van een workshop, ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save