Workshops & Events

All my current workshops are in either the Netherlands or Belgium, and are therefore in Dutch. If you’re attending one of my workshops and you don’t speak Dutch, please let me know in advance.

Workshops

Eens in de zoveel tijd geef ik een workshop. Meestal zijn deze in mijn eigen studio in Rotterdam (NL), maar soms ook in samenwerking met andere creatieven, op andere locaties. Hieronder vind je de beschikbare workshop(s).

Workshop Instagram

Op al mijn workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshops van toepassing. Lees deze alsjeblieft voordat je je aanmeldt. Als je je aanmeldt voor één van mijn workshops, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

 

Toekomstige workshops
Alle workshops die gepland staan, vind je op deze pagina. Via Facebook en mijn nieuwsbrief kondig ik alle nieuwe workshops aan.
Wil je op de hoogte gesteld worden van nieuwe workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ontvang de nieuwsbrief

E-mail adres:

 

 

 Heel vervelend, maar helaas is het pand niet langer rolstoel-toegankelijk. De lift is kapot en de eigenaar wil/kan het niet repareren. Excuses daarvoor!

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn deze workshops?
Voor iedereen die wat meer creativiteit wenst in zijn/haar leven. Bij de informatie over de workshops staat wat uitgebreider beschreven voor wie de workshop is, aangezien dat per workshop verschilt.
De workshop die ik wil volgen is vol. Wat nu?
Ik maak altijd een reservelijst. Stuur mij een mail op welke reservelijst je wilt, en zodra er iemand anders afvalt, neem ik in volgorde contact op met de mensen op de reservelijst.  
Ik heb me aangemeld. En nu?
Je ontvangt automatisch een mail in je inbox over de betaling en afhandeling. Zodra je betaald hebt, is je aanmelding bevestigd. Je ontvangt ongeveer 2 weken voor aanvang van de workshop een mail met verdere details.
Waar worden de workshops gehouden?
Tenzij anders aangegeven, worden de workshops gehouden in mijn eigen studio in Rotterdam, direct naast het centraal station (niet meer dan 5 minuten lopen).
Waar kan ik het beste parkeren?
Ik raad aan om met het openbaar vervoer te komen, maar mocht je met de auto komen, dan kun je het beste bij het Groothandelsgebouw parkeren. Voor meer informatie, klik hier.
Ik zou graag één van jouw workshops volgen om deze workshop daarna zelf te geven. Kan dat?
Nee, dat mag niet. Al mijn workshops zijn auteursrechtelijk beschermd. Meer daarover lees je in de Algemene Voorwaarden Workshops.   
Wanneer kom je workshops geven in mijn woonplaats/buurt?
Af en toe geef ik ook een workshop op andere locaties. Zie hierboven waar en wanneer deze workshops zijn! De rest van de workshops zijn in mijn eigen studio in Rotterdam.
Kan ik je workshops ook online volgen?
  Er is een ‘kourse’ beschikbaar op Sketchbook Skool, genaamd ‘Imagining’, waarbij ik één van de vijf docenten ben. Deze kun je online volgen!
Ik wil graag een privé-workshop boeken, is dat mogelijk?
Momenteel is dat niet mogelijk.
Ik heb me opgegeven voor de workshop, maar moet afzeggen. Wat nu?
Lees in de Algemene Voorwaarden Workshops hoe en wat.
 
 

Alle foto’s die je ziet op mijn website zijn door mij (Marloes De Vries) gemaakt, tenzij anders vermeld. Op alle foto’s berust copyright en mogen niet gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save