Workshops

My live workshops are only available in the Netherlands and Belgium right now, but I can also be booked for workshops in other countries. If you want to book me to teach a workshop, please get in touch!

Online workshops

If you want to follow a workshop in the comfort of your own home, please check out the Kourse I taught for Sketchbook Skool, called Imagining.

Workshops

      Masterclass Yalfest 2018

Op al mijn workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshops van toepassing. Lees deze alsjeblieft voordat je je aanmeldt. Als je je aanmeldt voor één van mijn workshops, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Toekomstige workshops
Alle workshops die gepland staan, vind je op deze pagina. Via Facebook en mijn nieuwsbrief kondig ik alle nieuwe workshops aan.
Wil je op de hoogte gesteld worden van nieuwe workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Subscribe to my newsletter


Do you speak Dutch?/Spreek je Nederlands?
 


Hier kunt u mijn privacy policy lezen: marloesdevries.com/privacypolicy.

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn deze workshops?
Voor iedereen die wat meer creativiteit wenst in zijn/haar leven. Bij de informatie over de workshops staat wat uitgebreider beschreven voor wie de workshop is, aangezien dat per workshop verschilt.
De workshop die ik wil volgen is vol. Wat nu?
Ik maak altijd een reservelijst. Stuur mij een mail op welke reservelijst je wilt, en zodra er iemand anders afvalt, neem ik in volgorde contact op met de mensen op de reservelijst.  
Ik heb me aangemeld. En nu?
Je ontvangt automatisch een mail in je inbox over de betaling en afhandeling. Zodra je betaald hebt, is je aanmelding bevestigd. Je ontvangt ongeveer 2 weken voor aanvang van de workshop een mail met verdere details.
Waar worden de workshops gehouden?
Tenzij anders aangegeven, worden de workshops gehouden in mijn eigen studio in Rotterdam, direct naast het centraal station (niet meer dan 5 minuten lopen).
Waar kan ik het beste parkeren?
Ik raad aan om met het openbaar vervoer te komen, maar mocht je met de auto komen, dan kun je het beste bij het Groothandelsgebouw parkeren. Voor meer informatie, klik hier.
Ik zou graag één van jouw workshops volgen om deze workshop daarna zelf te geven. Kan dat?
Nee, dat mag niet. Al mijn workshops zijn auteursrechtelijk beschermd. Meer daarover lees je in de Algemene Voorwaarden Workshops.   
Wanneer kom je workshops geven in mijn woonplaats/buurt?
Af en toe geef ik ook een workshop op andere locaties. Zie hierboven waar en wanneer deze workshops zijn! De rest van de workshops zijn in mijn eigen studio in Rotterdam.
Kan ik je workshops ook online volgen?
  Er is een ‘kourse’ beschikbaar op Sketchbook Skool, genaamd ‘Imagining’, waarbij ik één van de vijf docenten ben. Deze kun je online volgen!
Ik wil graag een privé-workshop boeken, is dat mogelijk?
Momenteel is dat niet mogelijk.
Ik heb me opgegeven voor de workshop, maar moet afzeggen. Wat nu?
Lees in de Algemene Voorwaarden Workshops hoe en wat.

 

Alle foto’s die je ziet op mijn website zijn door mij (Marloes De Vries) gemaakt, tenzij anders vermeld. Op alle foto’s berust copyright en mogen niet gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming.

Save

Save

Save

Save