Workshop gouache: portret schilderen | 10 juni 2018

 

workshop illustratie

Heb je altijd al eens willen werken met gouache en willen leren hoe je een leuk portret schildert?
In deze workshop leert illustrator Marloes De Vries je de basis over werken met gouache en hoe je met een aantal basisprincipes een portret op papier krijgt.

Wat gaan we doen:

Allereerst gaan we het hebben over het materiaal, wat je ermee kunt, wat ik er zelf mee maak, en hoe je met een paar basiskleuren alle kleuren van de regenboog kunt maken.

Daarna leer ik je met een aantal basisprincipes en handige tips hoe je zelf een mooi portret tekent en schildert. Het idee is om een zelfportret te maken, maar breng ook gerust foto’s mee van je dierbaren of beroemdheden die je bewondert.
We gaan het hebben over compositie, poses en de juiste kleuren samenbrengen, om uiteindelijk met een zelfgemaakt portret naar huis te gaan.

Bij deze workshop is er thee en koffie aanwezig, er is water en wat lekkers. Zorg dat je van te voren luncht zodat je genoeg energie hebt!

Wat is dit niet:
We leren niet modeltekenen of technisch correct tekenen. Tijdens de workshop wordt geen gebruik gemaakt van live modellen.

 
 

Details

Datum? Zondag, 10 juni 2018
Waar? Rotterdam (op 5 min. lopen van centraal station)
Tijd? 13.00 – 16.30 uur
(inloop vanaf 12.45 uur)
Aantal deelnemers? Maximaal 12 personen
Kosten? € 95 inclusief BTW, gebruik materialen, drankjes en hapjes.

Uitverkocht!

Je kunt je inschrijven voor de reservelijst. Stuur me een mailtje en ik zet je erop. Mocht er iemand afmelden, dan neem ik contact met je op (in volgorde van de lijst).

NB: Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshops van toepassing. Bij het opgeven van een workshop, ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save