1-op-1 sessie voor illustratoren

 

mentor-illustratie

Want to read this page in English? Then please go here!

We hebben allemaal van die momenten waarop we vastlopen. Hoe fijn is het dan dat je met een andere illustrator kunt brainstormen en overleggen over een plan van aanpak?

Ik werk sinds 15 jaar als creatieve professional (lees meer over mij hier). Ooit begonnen als grafisch ontwerper, doorgegroeid naar art director, via daar naar fotograaf en nu al bijna 10 jaar als illustrator. Het was een behoorlijke rit, maar wel een ontzettend leerzame!
Op vele momenten heb ik gewenst dat er iemand was die mij kon begeleiden, even een eindje op weg kon helpen. Om die reden heb ik besloten dit zelf te doen, en een gat in de markt te vullen.

Waar ik me vooral op richt zijn creatieven die werk maken dat dicht bij henzelf ligt, en hoe je je persoonlijkheid mengt met je professionele vaardigheden.

Overal ter wereld: via Skype of op bezoek
Het maakt niet uit waar ter wereld je woont: via Skype kan ik je begeleiden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in mijn studio in Rotterdam, direct naast het Centraal Station. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels.

Waar ik je mee help
Dit kan vrij uiteenlopend zijn: van het samenstellen van een geschikt portfolio, tot het creëren van een duidelijk social media presence. Misschien ben je wel zoekende naar de juiste opdrachtgevers, wil je meer weten over je het het beste kunt omgaan met opdrachtgevers, welke prijzen je moet vragen voor je werk, hoe het zit met auteursrecht en licenties, etc.

Sinds een aantal jaren help ik voornamelijk illustratoren (maar ook ontwerpers en fotografen) met het stellen van doelen, portfolio reviews en hoe je jouw ideale opdrachtgever vindt. En natuurlijk wil ik jou ook helpen!

Hoe werkt het?
Meld je hieronder aan voor een sessie. Dan stuur ik je binnen 48 uur een formulier toe die je kunt invullen, zodat ik wat achtergrond informatie heb, en je vraag straks duidelijk kan beantwoorden.
Na betaling, ga ik aan de slag en doe ik research naar jouw werk, om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat jij doet.
Vervolgens neem ik contact met je op via Skype op een afgesproken dag en tijd, of kom je langs in mijn studio.

Kosten
Ik hanteer een basistarief van €125 excl. BTW voor het eerste uur en de research.
Elk extra half uur daarna kost €50 excl. BTW

Afmelden
Bij afmeldingen 48 uur of langer van te voren, breng ik 50% van het totaal bedrag in rekening, vanwege administratie, planning en research.
Bij afmeldingen 48-12 uur voor de geplande afspraak, breng ik 75% in rekening.
Bij afmeldingen 12 uur of korter voor de afspraak, of het niet verschijnen bij de afspraak, zijn er geen restituties mogelijk.

Save

Save

Save

Save